aditonineacsu2
Avocat Adrian Toni NEACSU

Casa Neacsu este infiintata si condusa de Adrian Toni NEACSU. Avocat în cadrul Baroului București si Baroul Chisinau, a terminat Facultatea de Drept din cadrul Universității Bucuresti. A fost începând din 1998 judecător la Judecătoria Panciu, Judecătoria Focsani si Tribunalul Vrancea. A deținut două mandate consecutive de Presedinte al Tribunalului Vrancea. A fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii, ales în 2011 ca reprezentant al judecătorilor de tribunale.

Formator al Scolii Nationale pentru Grefieri, coordonator al comisiei din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii intitulata Consolidarea si eficientizarea institutionala a CSM, reprezentant din partea judecatorilor in Comisia comună specială pentru analizarea crizei intervenite în funcţionarea justiţiei (2009), membru in mai multe comisii pentru redactarea unor acte normative din domeniul justitiei, coordonatorul pachetului legislativ privind reforma promovarii la ICCJ.

Membru al International Association for Court Administration IACA) si membru fondator, printre altele, al Uniunii Nationale a Judecătorilor din România, asociației Societatea pentru Justitie (SoJust), Retelei Nationale a Adunarilor Generale ale Instantelor Judectoresti si fundatiei Romanian Legal Institute Information (RoLII). Este fondatorul cunoscutului program Jurindex, care a deschis accesul la hotărârile judecătorești. Sunt redactor-șef al prestigioasei reviste de specialitate Pandectele Române și al publicației Monitorul Jurisprudenței.

Adrian Toni Neacsu activeaza  atat in Bucuresti, cat si in Focsani si in zona Moldovei (curtile de apel Bacau, Galati, Iasi, Suceava, Chisinau)

Date de contact – tel: 0728600023; mail: aditonineacsu[@]gmail.com; office[@]casaneacsu.ro; fax: 0337814221; www.Jurindex.ro

Bucuresti Office:  
B-ul Unirii nr. 9, Bl 2A, Sc1, etj 2, apt 6
Bucharest

Focsani Office
B-ul Dimitrie Cantemir nr. 25, cam. 109, (in incinta Hotelului Vrancea), Focșani

Expertiză

Am o bogată experienta în sala de judecată, inclusiv din perspectiva judecătorului. Sala de judecată este altarul dreptatii. Îmi plac procesele,  stiu să le conduc si să le castig. Îmi folosesc experienta procesuală dobândită în peste 15 ani de conducere a sedintelor de judecată pentru a castiga dosarele clientilor mei. Ma consider un expert al procesului, fie penal, fie civil. avocat Adrian Toni NEACSU

Alte informatii