Consultanta in afaceri

 

Mediul de afaceri din Romania necesita avocati cu idei inovative si experienta importanta in tot mai variate domenii de business, industrie si administratie publica.
Casa Neacsu este pregatita sa indeplineasca toate serviciile esentiale in domeniul avocaturii de afaceri, inclusiv in domeniul preventiei penale, cum ar fi compliance, optimizare operatiuni societare ori audit intern.
Pentru detalii asupra experientei si calificarii noastre, va rugam sa consultati domeniile in care oferim servicii juridice.

 

Opinii juridice

Intr-o problema juridica, cea mai buna cale pentru o solutionare eficienta si rapida este sa se apeleze la serviciile unor specialisti in drept. Echipa Casa Neacsu, cu o larga experienta in diverse ramuri de drept, acorda sfaturi juridice scrise celor interesati, dand dovada de un inalt profesionalism si pragmatism. In serviciile noastre de consultanta sunt cuprinse studiul si analiza in amanunt a problemelor de natura juridica ale clientilor, pentru oferirea celor mai bune solutii, inclusiv pentru reprezentarea cu succes in fata instantelor. Opiniile juridice scrise reprezinta o modalitate eficienta si mai putin costisitoare de intelegere a complexitatii problemei de drept si a solutiilor juridice pe care clientul le are pentru solutionarea acesteia. Inainte de a pleca pe drumul complicat al solutionarii conflictelor juridice o opinie juridica scrisa realizata de un profesionist cu experienta poate fi calea catre succes. Opinia juridica cuprinde analiza completa a problemei de drept, a doctrinei si a practicii judiciare aplicabile si contine o propunere de strategie juridica pentru solutionarea ei. Onorariul practicat porneste de la 100 Euro, in functie de complexitatea problemei juridice, timpul alocat documentarii ei complete si timpul de raspuns solicitat.

Vreau o opinie juridica
 

Abonamente

Am infiintat pentru mediul de afaceri care isi doreste un cadru stabil de asistenta si consultanta juridica un sistem de abonamente suplu si flexibil:

Abonament Standard

Cuprinde un pachet minimal de servicii juridice, fiind destinat societatilor cu un numar mic de angajati, sau care au o activitate restransa. In cadrul abonamentului standard, clientii beneficiaza de asistenta din partea avocatilor Casa Neacsu, presupunand analiza problemelor de natura juridica si oferirea de catre specialistii nostri a celor mai eficiente si rapide metode de solutionare a acestora. In cadrul Abonamentului Standard sunt incluse 5 ore lunare, de lucru efectiv al avocatilor HCA in favoarea clientului.

Servicii juridice incluse

 • consultanta de specialitate
 • intocmirea de acte si documente pentru client
 • opinii legale

Ma abonez

Abonament Premium

Am creat Abonamentul Premium pentru toti cei care necesita protejarea afacerilor prin metode legale, conferite de specialisti in drept. Acest tip de abonament se adreseaza in special societatilor mici si mijlocii, cu un volum mare de activitati, pentru care asistenta si sprijinul unui avocat sunt esentiale. Cuprinzand gama larga de servicii juridice, cu un numar de 10 de ore lunare, Abonamentul Premium se dovedeste a fi un instrument eficient pentru cei care il aleg.

Servicii juridice incluse

 • consultanta juridica
 • analizarea, conceperea sau personalizarea contractelor
 • intocmirea de acte si documente pentru client
 • asistarea clientului la negocieri
 • conceperea de opinii legale
 • servicii fiduciare in favoarea clientuluiMa abonez

Abonament Profesional

Special gandit si conceput pentru afacerile de anvergura, in care nu numai securitatea activitatilor reprezinta un aspect important ci si reprezentarea juridica in fata organelor abilitate a solutiona eventualele diferende intre parti, Abonamentul Profesional cuprinde cea mai completa paleta de servicii juridice, acoperind in totalitate necesitatile legale ale unei companii. Abonamentul Profesional include 15 de ore lunare de asistenta juridica din partea specialistilor nostri.

 

Servicii juridice incluse

 • consultanta juridica
 • realizarea contractelor
 • conceperea de opinii legale
 • intocmirea de acte si documente
 • servicii fiduciare in favoarea clientului
 • negocieri, medieri si intermedieri
 • arbitraj
 • reprezentare in fata instantelor de judecataMa abonez